• WEBSITE BANNER EDIT 2020 1.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 2.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 3.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 4.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 5.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 6.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 7.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 8.jpg

 

Waar is de tijd naar toe waar Frederic (Destoop) en Stijn (Breda) op de dag van Waregem Koerse nog hun tent hadden staan op “ Het Leeuwke “, vlakbij de hippodroom.

Al hadden we mekaar al eerder leren kennen naar aanleiding van hun “ Fêtes des Belges “ dat ze traditiegetrouw op 21 juli, de nationale feestdag, organiseren op “ Tropezina Beach “ in Saint-Tropez.

Enkele jaren terug moest de tent op “het Leeuwke” plaatsruimen voor een appartementencomplex waardoor er werd uitgeweken naar Waregem Expo, wat toch een eindje verder van de hippodroom verwijderd was, maar anderzijds ook weer meer mogelijkheden bood.

Om de unieke sfeer te evenaren werden kosten noch moeite gespaard door de grote ruimte zodanig aan te kleden dat iedereen zich ook hier thuis voelde.

Daarnaast werden ook enkele grote buitenlandse namen als “eye catcher” naar Waregem Expo gehaald, zoals Ron Moss, Jermaine Jackson, Sydney Youngblood, Abba Gold...

Missie geslaagd, want vandaag de dag staat het feest weer als een huis.

We gingen er samen met onze fotograaf even kijken op de “After Party “ en zagen dat het goed was.

Het was Willy Sommers die de beentjes al heel vroeg deed opheffen, waarna het de beurt was aan Gene Thomas om de vingertjes naar zich toe te halen.

Er werd bewust gekozen voor weinig licht in de zaal, zodat het vooral het podium was dat met de aandacht weg liep.

 

 

 

Ze Quaffeurz”- de naam klinkt al even gek als hun outfit er uit ziet – waren ingehuurd om het bruggetje tussen Willy Sommers en Gene Thomas te slaan, en ze deden dat uitstekend.

 

 

 

 

En toen kwamen Wim (Soutaer) & Charles (Van Domburg), die het kot al meteen helemaal in brand staken.

Charles probeerde dat zelf nog met wat pinten te blussen, maar in een mum van tijd stond de vrouwelijke helft van de zaal al naast hem op het podium.

Bij “ La Connemara “ was het hek pas compleet van de dam, en vielen er zelfs monden, en nog heel wat meer, open van pure verbazing.

Intussen had Wim wat last van enkele “ hangjongeren “, maar ging daar heel goed mee om.

 

 

 

 

Enkele befaamde Dj's zullen de rest van de avond volmaken, maar rond de klok van tienen, na de passage van de live optredens waren de temperaturen in Waregem Expo al flink gestegen.

Wuiven met geïmproviseerde of echte waaiers bracht weinig verkoeling.

Toen we de deur van de Expo achter ons dichttrokken hing er schitterend vuurwerk in de lucht, maar dat was er binnen ook al.

Een ganse avond lang...

willy van bouchaute

(foto's : ivan bracke)

Klik HIER voor de FOTO'S