Met de “In the Picture “ website willen de website beheerders ,elke week opnieuw, iets of iemand extra in de belangstelling zetten.

Dat kan zowel een BV zijn , of gewoon de man of vrouw naast de deur.

Naast eyecatchers , als missverkiezingen en showbizzprogramma’s, komen ook doordeweekse dingen, als mosselsoupers en openingen van frietkoten aan de beurt.

We willen zoveel mogelijk mensen een podium bieden, aldus Willy Van Bouchaute en Ivan Bracke. Maar ze moeten wel iets te vertellen hebben…Willy Van Bouchaute
Jarenlang was Willy gitarist bij de legendarische popgroep The Garnets, welke hij trouwens zelf oprichtte. Na het opdoeken van de groep, begin ’80, bleef Willy in de muziekwereld rondtoeren, zij het dan als deejay met een eigen “drive in show”

Zo kwam hij met het medium “radio” in contact, wat resulteerde in het presenteren en produceren van diverse radioprogramma’s, onder andere voor Radio Maeva.

Tot voor enkele jaren presenteerde Willy op de Gentse Stadsradio ,“Radio Roeland”, op zondagmiddag, het programma “ Café Sportief”, waarin hij tal van beroemde gasten ontving.

Sinds “Radio Roeland”, enkele jaren terug, werd opgedoekt maakt Willy momenteel diverse radioreportages voor “Radio Club FM”.

Op deze radioreportages wordt Willy vaak vergezeld door fotograaf Ivan Bracke.


Om u nog beter te dienen, rijpte het idee tot het oprichten van deze eigen website.

Zo kunnen jullie, naast het herbeluisteren van de reportages, dan ook nog eens , voor een “nog groter” fotoalbum bij ons terecht. En nog veel meer……


Ivan Bracke
Met Ivan Bracke hebben we een topfotograaf in huis.

Deze van opleiding industrieel ingenieur heeft een, zelden geziene, feeling voor het artistieke.

We zijn dan ook heel blij dat Ivan aan deze website zijn medewerking verleent.

Naast de vele foto’s, die de reportages op deze site zullen ondersteunen en kleuren, krijgt u hier van Ivan ook nog eens

een aantal puike fotoshoots te zien.

Fotoshoots ,waarvoor de modellen met zorg zijn gekozen, want ook zij moesten een verhaal hebben.

En, zoals we al hoger vermeldden, vergezelt Ivan Willy Van Bouchaute bij diverse radioreportages.

Daarom, dat u nogal wat bekende gezichten op deze site zult zien verschijnen.

En daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.