• WEBSITE BANNER EDIT 2a.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 3.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 4.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 5.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 6.jpg

 

 

Uw event op hoogstaand niveau “.

Wie denkt dat de slogan zomaar lukraak is gekozen heeft het mis.

Het recent opgetrokken VIP gebouw met uniek zicht op de Waregemse hippodroom mag dan wel vier hoog zijn, er is toch nog ietsje meer nodig om van een hoogstaand niveau te spreken.

Dat heeft het nieuwe team achter “HippoLoggia”, dat vanaf nu de zalen van het prestigieuze evenementengebouw uitbaat, heel goed begrepen.

 

 

Drie professionele organisaties staan klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van het evenement van uw dromen :

Essevee/Ballroom, Fair & Events Waregem en Gourmet Invent.

Het immense gebouw bestaat uit vier ruime multifunctionele ruimtes, die telkens plaats bieden aan 150 tot 550 personen, en samen met 2 panoramische terrassen geschikt zijn om gelijktijdig ruim 1500 personen te ontvangen.

Op de eerste verdieping zijn er de zalen “ Henson” (312 m²) en Hackney (575m²)

Op de derde verdieping krijgen de zalen de namen “ Pinto” (312m²) en Palomino (575m²) mee.

Naargelang u de zalen in receptiestijl, als walking dinner, banket of theaterstijl wilt invullen, verschilt het aantal personen van zaal tot zaal.

Hier vind u alle details : https://www.hippologgia.be/

Op het vierde heb je dan ook nog eens het “ Sunset “(250m²) en “Sunrise” (500m²)-terras, waar samen ook nog eens zo'n 470 à 650 personen kunnen worden ontvangen.

 

 

Op de officiële voorstelling van “ HippoLoggia “ vrijdagmiddag kregen we al een voorsmaakje van wat ze zo al “culinair“ in petto hebben aan de Hippodroom.

Getekend, “Gourmet Invent“ !

Nog nooit zijn we teleurgesteld geweest bij wat het bedrijf uit Gent, ook bekend onder de noemer “Alfin” op grote en belangrijke evenementen uit de keuken laat komen.

Dat CEO Bart Vandendooren (niet op de foto ) vrijdag zelf in hoogsteigen persoon aanwezig was in Waregem, onderstreept het belang van deze evenementenlocatie.

(willy van bouchaute)

(foto's : anne-marie couliez)